DaF in Griechenland

Mitglied Werden!

Αρχείο 2005 - 2017

Πρωτοβάθμια: Προσλήψεις Ωρομισθίων στη Β’ Ξένη Γλώσσα - Ξεκίνησε να καλεί η Δ/νση Α/θμιας Δυτικής Αττικής (16.10.09)

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ
Σύμφωνα με την καθημερινή αμφίδρομη ενημέρωση και επικοινωνία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης με τους συναδέλφους ωρομίσθιους και μόνιμους καθηγητές Γερμανικής Γλώσσας η στελέχωση των 6/θέσεων και άνω Δημοτικών Σχολείων βρίσκεται σε εξέλιξη στις περισσότερες Δ/νσεις. Από τις 4 Σεπτέμβρη έχουν επικοινωνήσει μαζί μας περισσότεροι από 400 συνάδελφοι αναφέροντας μας οτιδήποτε σχετικό με τις τοποθετήσεις τους και τα τμήματα Γερμανικής που έχουν συγκροτηθεί. Με τις κατά τόπους παρεμβάσεις το Δ.Σ. προσπαθεί να αντιμετωπίσει προβλήματα σχηματισμού τμημάτων, ελέγχει την πιστή εφαρμογή των εγκυκλίων και καταγράφει τη δυνατότητα διάθεσης από τη Β/θμια στην Α/θμια μονίμων συναδέλφων όπου δεν είναι δυνατή η πρόσληψη ωρομισθίων.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
16.10.2009 Ξεκίνησε σήμερα να καλεί ωρομίσθιους και η Δ/νση Α/θμιας Δυτικής Αττικής.

11.10.2009
Η Δ/νση Α/θμιας Σάμου (22730-27120) έχει ακόμη 24 αδιάθετες ώρες για πρόσληψη ωρομισθίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν διαθεσιμότητα και να προσληφθούν με βάση τη νομοθεσία αφού εμφανιστεί το όνομά τους στο σύστημα.

Η Δ/νση Α/θμιας Φλώρινας
κάλυψε το κενό των 12 ωρών.

05.10.2009
Η Δ/νση Α/θμιας Φλώρινας, μετά την αποχώρηση μιας συναδέλφου που προσλήφθηκε ως αναπληρώτρια καλεί ωρομίσθιους από όλη την Ελλάδα. Όσοι συνάδελφοι από χαμηλές θέσεις (π.χ. πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας) επιθυμούν να αποκτήσουν προϋπηρεσία (προσφέρεται «πακέτο» 12 ωρών) μπορούν να δηλώσουν διαθεσιμότητα στα τηλ. 2385054586 & 2385054590.
Η Δ/νση Α/θμιας Καστοριάς, καλεί επίσης ωρομίσθιους από όλη την Ελλάδα. Όσοι συνάδελφοι από χαμηλές θέσεις (π.χ. πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας) επιθυμούν να αποκτήσουν προϋπηρεσία (προσφέρεται «πακέτο» 10 ωρών) μπορούν να δηλώσουν διαθεσιμότητα στο τηλ. 2467350380.

30.09.2009 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ

28.09.2009 -
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ-ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ
Μεγάλες δυσκολίες στη στελέχωση των Δημοτικών σχολείων αντιμετωπίζει η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου καθώς οι εγγεγραμμένοι συνάδελφοι στον τοπικό Πίνακα Ωρομισθίων και οι εν δυνάμει διατιθέμενοι συνάδελφοι από τη Β/θμια δεν επαρκούν για τις αυξημένες ανάγκες του μαθήματος των Γερμανικών. Έτσι υπάρχουν ακόμη αδιάθετες ώρες στη Ρόδο, στις Καλυθιές, στην Αρχάγγελο, στη Λίνδο, στη Μαλώνα, στο Γεννάδι, στο Παραδείσι, στην Κρεμαστή, στην Ψίνθο, στα Μαριτσά, στην Παστίδα και στη Σορωνή.
Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν πιθανότητες για φετινή πρόσληψη στις περιοχές που είχαν δηλώσει και επιθυμούν να εργαστούν ως ωρομίσθιοι στην περιοχή της Δωδεκανήσου μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου (22410-55810 και 22410-55809) και να δώσουν τα στοιχεία τους δηλώνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητά τους και στην
Τοπική Επιτροπή Ρόδου της Πανελλήνιας Ένωσης. Οι υπεύθυνοι της Δ/νσης θα προχωρήσουν σε πρόσληψη μόλις τα ονόματα των ενδιαφερομένων θα εμφανιστούν στο online σύστημα.

28.09.2009
Επαφή του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης με τη Δ/νση Α/θμιας Δυτικής Αττικής, στην οποία δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι κλήσεις ωρομισθίων για τη Β Ξένη Γλώσσα. Η Δυτική Αττική θα ξεκινήσει να καλεί – χωρίς να δίνεται ακριβής ημερομηνία – αφού καλυφθούν οι ελλείψεις σε δασκάλους.

25.09.2009
Ξεκίνησε τις κλήσεις ωρομισθίων για τη Γερμανική Γλώσσα η Α Αθήνας, η μεγαλύτερη Διεύθυνση Α/θμιας της χώρας. Η Δ/νση Α/θμιας Καρδίτσας έχοντας εξαντλήσει τον τοπικό Πίνακα Ωρομισθίων ξεκίνησε να καλεί συναδέλφους ΠΕ07 από όλη την Ελλάδα.

24.09.2009 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσλήψεις ωρομισθίων στην Αν. Αττική και στη Δυτ. Μακεδονία (ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις σε Φλώρινα και Γρεβενά).

22.09.2009 Επαφή του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης με τη Δ/νση Α/θμιας Α Αθήνας με αφορμή τη μεγάλη καθυστέρηση κάλυψης των αναγκών. Η Δ/νση Α/θμιας
Α Αθήνας αναμένει από τη Β/θμια τα ονόματα όσων μόνιμων θα διαθετούν και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι κλήσεις ωρομισθίων μετά το τέλος της εβδομάδας.
Οι Δ/νσεις Α/θμιας Αν. Μακεδονίας-Θράκης και συγκεκριμένα η Καβάλα, η Δράμα και ο Έβρος έχοντας εξαντλήσει τον τοπικό Πίνακα Ωρομισθίων ξεκίνησαν να καλούν συναδέλφους ΠΕ07 από όλη την Ελλάδα καθώς υπάρχουν ακόμη αδιάθετες ώρες.


21.09.2009 Η Δ/νση Α/θμιας Πειραιά ανακοίνωσε σήμερα τις τοποθετήσεις ωρομισθίων σε δημοτικά σχολεία, ενώ η Δ/νση Α/θμιας Δυτ. θεσ/νίκης συνεχίζει να καλεί ωρομίσθιους.

18.09.2009 Ξεκίνησε να καλεί ωρομίσθιους και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αχαϊα, Αιτωλ/νία, Ηλεία)

17.09.2009
Η Δ/νση Α/θμιας Σάμου εξάντλησε τον τοπικό Πίνακα Ωρομισθίων και καλεί ωρομίσθιους από όλη την Ελλάδα.
Η Δ/νση Α/θμιας Ανατολικής Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τις προσλήψεις ωρομισθίων Γερμανικής και Γαλλικής Φιλολογίας, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαθέσεις μονίμων εκπαιδευτικών ΠΕ07 και ΠΕ05 από την Δευτεροβάθμια στη Πρωτοβάθμια.

15.09.2009
Συνάντηση με τον Δ/ντη Δ/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Αχαΐας κ. Ζωμένο είχε χθες το μεσημέρι η κ. Γιοχάννα Χαρδαλούπα, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης, με μοναδικό θέμα τη επιτάχυνση της διαδικασίας τοποθέτησης των συναδέλφων της Αχαΐας σε σχολικές μονάδες, με στόχο να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας ποιοι μόνιμοι εκπαιδευτικοί ΠΕ07 και ΠΕ05 θα διατεθούν στην Πρωτοβάθμια, ώστε να «δεσμευτούν» τα αντίστοιχα δημοτικά σχολεία και να ξεκινήσει και στο νομό Αχαΐας η κλήση ωρομισθίων για τη Β´ Ξένη Γλώσσα στο Δημοτικό. Η κ. Χαρδαλούπα μετέφερε στον κ. Ζωμένο τη δυσαρέσκεια των συναδέλφων της περιοχής που αδικούνται κατάφωρα έναντι των συναδέλφων της υπόλοιπης χώρας που ήδη κλήθηκαν να αναλάβουν ώρες στα Δημοτικά.

14.09.2009
Η Δ/νση Δωδεκανήσου διαθέτει ώρες στη Β/θμια ενώ καλεί παράλληλα και ωρομίσθιους.
Οι Δ/νσεις Ευρυτανίας και Φθιώτιδας δεν έχουν ξεκινήσει να καλούν, ενώ ξεκίνησε σήμερα η Δ/νση Φωκίδας. Οι Δ/νσεις Καβάλας, Χαλκιδικής και Ημαθίας συνεχίζουν τη διαδικασία κλήσεων χωρίς όμως να έχει ξεκινήσει η καταγραφή ωρών. Η Δ/νση Α/θμιας Εύβοιας ξεκίνησε τις προσλήψεις ωρομισθίων.

11.09.09 Παρέμβαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσηες στις Δ/νσεις Αιτ/νίας, Αχαϊας και Ηλείας για την πρωτοφανή καθυστέρηση στον προγραμματισμό της κάλυψης των αναγκών. Η Δ/νση Α/θμιας Μαγνησίας εξάντλησε τον τοπικό Πίνακα Ωρομισθίων και καλεί ωρομίσθιους από όλη την Ελλάδα.
Η Δ/νση Α/θμιας Λέσβου εξάντλησε τον τοπικό Πίνακα Ωρομισθίων και καλεί ωρομίσθιους από όλη την Ελλάδα. Όσοι συνάδελφοι από χαμηλές θέσεις επιθυμούν να αποκτήσουν προϋπηρεσία (μέχρι 12 ώρες) μπορούν να δηλώσουν διαθεσιμότητα περιμένοντας τη σειρά τους: τηλ.
22510-28381 dipe.les.sch.gr

09.09.09
Ξεκίνησαν να καλούν οι Δ/νσεις Γ και Δ Αθήνας. Τελικά, η Δ/νση Α Αθήνας δεν προχώρησε ακόμη σε κλήσεις παρά μόνο σε προγραμματισμό της διαδικασίας κλήσεων. Η Δ/νση Κυκλάδων διαθέτει ώρες στη Β/θμια ενώ καλεί παράλληλα και ωρομίσθιους.

07.09.09
Ξεκίνησε να καλεί και η Δυτ. Θεσσαλονίκη, ενώ η Αν. Θεσσαλονίκη διαθέτει ώρες σε όσους μόνιμους βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Μέχρι την Τετάρτη 09/09 δεν είχαν ξεκινήσει να καλούν οι Δ/νσεις Δυτ. Ελλάδας, Στ. Ελλάδας, Πελοπονήσου και Δωδεκανήσου.

04.09.09
Όπως μας ενημερώνουν συνάδελφοι από τα Χανιά ξεκίνησαν σήμερα οι κλήσεις ωρομισθίων Γερμανικών και Γαλλικών για τα Δημοτικά Σχολεία.

Καλούνται οι εγγεγραμμένοι στους Πίνακες ανά Περιφέρεια συνάδελφοι ΠΕ07 μόλις κληθούν τηλεφωνικά να ενημερώσουν άμεσα το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης το οποίο παρακολουθεί τη ροή των προσλήψεων (Ονοματεπώνυμο, Δημ. σχολεία τοποθέτησης, ώρες/εβδομάδα, τηλέφωνο επικοινωνίας).
E-Mail:
info@deutsch.gr

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης