DaF in Griechenland

Mitglied Werden!

Αρχείο 2005 - 2017

ΕΘΝΟΣ: Δηλώσεις της Προέδρου της ΠΕΚΑΓΕΠΕ κ. Στεφανίας Μπετίνας Αλβίνας Τίλε αναφορικά με τη διδασκαλία της Β' Ξένης Γλώσσας στα Δημοτικά μετά την εφαρμογή της Υ.Α.

ΕΘΝΟΣ: Δηλώσεις της Προέδρου της ΠΕΚΑΓΕΠΕ κ. Στεφανίας Μπετίνας Αλβίνας Τίλε αναφορικά με τη διδασκαλία της Β' Ξένης Γλώσσας στα Δημοτικά μετά την εφαρμογή της Υ.Α.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Δισέλιδο άρθρο στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» για την Υπουργική Απόφαση που καταργεί την ελεύθερη επιλογή Δεύτερης Ξένης γλώσσας στην Ε´ Δημοτικού και έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Στο άρθρο περιλαμβάνονται δηλώσεις της Προέδρου της ΠΕΚΑΓΕΠΕ κ. Στεφανίας Μπετίνας Αλβίνας Τίλε, της Προέδρου του ΠΑΣΥΚΑΓΑ κ. Ευαγγελίας Κουτσουδάκη και του Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης κ. Ευστάθιου Τυράκης. 

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο μεταβείτε εδώ

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών στο avaaz για την άμεση ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης που καταργεί το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής Β´ Ξένης Γλώσσας στην Ε´ Δημοτικού. Για να ψηφίσετε και εσείς μεταβείτε στο:
https://secure.avaaz.org/el/petition/Ypoyrgo_Paideias_Ereynas_kai_Thriskeymaton_k_Nikolao_Fili_Anakaleste_amesa_tin_Ypoyrgiki_Apofasi_F1265770691D12642016/edit/