Αρχείο 2005 - 2017
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ: ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008
Η Επιτροπή Ερευνών της Πανελλήνιας Ένωσης ξεκίνησε ήδη τη συλλογή των στοιχείων, ώστε στο επόμενο τεύχος του aktuell να δημοσιευτούν τα ονόματα των 132 καθηγητών Γερμανικής Φιλολογίας που διορίζονται με τη ρύθμιση του 40% (μέσω προϋπηρεσίας) καθώς και των 198 διοριστέων, επιτυχόντων και επιλαχόντων του ΑΣΕΠ 2006.Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι η Επιτροπή Ερευνών ήδη από το Νοέμβριο του 2006 είχε ανακοινώσει την εκτίμηση για τους συναδέλφους που μονιμοποιήθηκαν τον Αύγουστο του 2007. Η εκτίμηση αυτή είχε δημοσιευτεί στο aktuell και επιβεβαιώθηκε απόλυτα τον Αύγουστο του 2007. (aktuell, τεύχος 11, Νοέμβριος 2006, σελ. 19)
Παρακαλούνται οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που αναμένεται να διοριστούν μέσω προϋπηρεσίας να επικοινωνήσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα με την Επιτροπή Ερευνών.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αυτή αφορά όσες/όσους έχουν πραγματική προϋπηρεσία στη δημόσια εκπαίδευση από 6 (έξι) μήνες και πάνω μέχρι 30.06.2007.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επιτροπής Ερευνών: forschung@deutsch.gr
Απαιτούμενα στοιχεία:
1. ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ, KINHTO TΗΛΕΦΩΝΟ
2. Ημερομηνία πράξης ανάληψης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ώρες απασχόλησης:
π.χ. 30/10/2007 – 12 ώρες σε Δημοτικά Σχολεία ως ωρομίσθιος.
3. Ημερομηνία πράξης ανάληψης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ώρες απασχόλησης:
π.χ. 30/10/2007 – 10 ώρες σε Γυμνάσια και Λύκεια ως ωρομίσθιος.
Σε περίπτωση απασχόλησης ως αναπληρώτρια/αναπληρωτής απαιτείται απλώς η αποστολή της ημερομηνίας της πράξης ανάληψης.