DaF in Griechenland

Mitglied Werden!

Αρχείο 2005 - 2015

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΙ KAI ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕ07

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΙ KAI ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕ07 25.08.2007 To YΠΕΠΘ ανάρτησε χθες νέο Πίνακα Αναπληρωτών και Πίνακα Μηδενικής Προϋπηρεσίας για τον κλάδο Γερμανικής Φιλολογίας (ΠΕ07) διορθώνοντας τις παραλείψεις που είχαν σημειωθεί στην προηγούμενη έκδοση (13.08.2007), όπου δεν είχαν προσμετρηθεί σε αρκετούς συναδέλφους (βλ. λίστα παρακάτω) μόρια από την επιτυχία τους στον ΑΣΕΠ 2006.
Από την ανάλυση των δημοσιευμένων πινάκων προκύπτει ότι έχουν διορθωθεί όλα τα λάθη, εκτός από την προσμέτρηση των μορίων ΑΣΕΠ 2006 στη συνάδελφο ΤΣΙΡΝΕΡ ΚΟΡΝΗΛΙΑ. Η Επιτροπή Ερευνών ενημέρωσε τηλεφωνικά τη συνάδελφο, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ελέγξουν προσεκτικά τους πίνακες και σε περίπτωση λάθους να ενημερώσουν την Πανελλήνια Ένωση, ώστε έγκαιρα να διασφαλιστεί η εγκυρότητά τους.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
A. Ο Πίνακας Μηδενικής Προϋπηρεσίας του ΥΠΕΠΘ είναι στη τελική του μορφή, συμπεριλαμβάνει δηλαδή όλους τους συναδέλφους που δεν έχουν επιτύχει στον ΑΣΕΠ 2006 και στον ΑΣΕΠ 2004 ούτε έχουν προϋπηρεσία στη δημόσια εκπαίδευση. Συνολικά περιλαμβάνει 232 καθηγητές Γερμανικής Φιλολογίας.
Β. Ο Πίνακας Αναπληρωτών του ΥΠΕΠΘ περιλαμβάνει 1363 καθηγητές Γερμανικής Φιλολογίας. Δεν πρόκειται για την τελική μορφή του Πίνακα αυτού, αφού περιλαμβάνει και αρκετούς από τους 198 διοριστέους του ΑΣΕΠ 2006, των οποίων ο διορισμός δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη.


24.08.2007 Νέοι διορθωμένοι επίσημοι Πίνακες Αναπληρωτών και Μηδ. Προϋπηρεσίας

Πίνακας Αναπληρωτών ΥΠΕΠΘ 24.08.2007

Πίνακας Μηδενικής Προϋπηρεσίας ΥΠΕΠΘ 24.08.2007


Νέοι Εκκαθαρισμένοι Πίνακες Αναπληρωτών και Μηδενικής Προϋπηρεσίας ΠΕ07 για το σχ. έτος 2007-08 (24.08.2007)

Η Επιτροπή Ερευνών της Πανελλήνιας Ένωσης δημοσιεύει τους Εκκαθαρισμένους Πίνακες Αναπληρωτών και Μηδενικής Προϋπηρεσίας ΠΕ07 όπως αυτοί προέκυψαν μετά τους πρόσφατους διορισμούς των 185 συναδέλφων μέσω προϋπηρεσίας.

- Στον Εκκαθαρισμένο Πίνακα Αναπληρωτών έχουν αφαιρεθεί όλοι οι συνάδελφοι που αναμένεται να διοριστούν φέτος (μέσω ΑΣΕΠ), έχουν σημειωθεί οι μεταβολές που εμφανίστηκαν στον Πίνακα που δημοσίευσε το ΥΠΕΠΘ στις 13 Αυγούστου 2007 και έχουν προστεθεί τα μόρια ΑΣΕΠ 2006. Επίσης έχουν συνυπολογιστεί και όσοι συνάδελφοι εμφανίζονται ακόμη στον επίσημο προσωρινό Πίνακα Μηδενικής Προϋπηρεσίας (προάγονται όσοι διαθέτουν μόρια ΑΣΕΠ 2006).
- Στον Εκκαθαρισμένο Πίνακα Μηδενικής Προϋπηρεσίας βρίσκονται όσοι συνάδελφοι δεν απέκτησαν ακόμη προϋπηρεσία και δεν έχουν κριθεί επιτυχόντες σε έναν από τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ή δεν συμμετείχαν σε αυτούς. Η κατάταξη γίνεται σύμφωνα με την ημερομηνία λήψης Πτυχίου.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που βοήθησαν στην εκκαθάριση των Πινάκων για τις υποδείξεις τους.
Οι επίσημοι πίνακες του ΥΠΕΠΘ που θα δημοσιευτούν στο προσεχές διάστημα θα συμπεριλαμβάνουν και όσους θα έχουν διοριστεί για το σχολικό έτος 2007-08. Γι’ αυτό το λόγο οι εκκαθαρισμένοι πίνακες είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι σε όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους.

Σημείωση:
- εκκρεμούν οι διορισμοί 198 συναδέλφων μέσω ΑΣΕΠ καθώς και οι διορισμοί των πολύτεκνων συναδέλφων και των συναδέλφων της κατηγορίας ΙΔΑΧ. Η νέα μορφή του Εκκαθαρισμένου Πίνακα Αναπληρωτών θα δημοσιευτεί μετά τους διορισμούς των 198 συναδέλφων μέσω ΑΣΕΠ 2006.

Διευκρίνιση:
Από τον Πίνακα Αναπληρωτών θα κληθούν οι φετινοί αναπληρωτές και ωρομίσθιοι του κλάδου ΠΕ07. Η κατάταξη στον Πίνακα Αναπληρωτών δεν αφορά σε καμία περίπτωση μόνιμους διορισμούς. Ως ωρομίσθιοι θα κληθούν και φέτος συνάδελφοι που βρίσκονται και στον Εκκαθαρισμένο Πίνακα Μηδενικής Προϋπηρεσίας (Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση). Συνάδελφοι που βρίσκονται στον Εκκαθαρισμένο Πίνακα Μηδενικής Προϋπηρεσίας και έχουν δηλώσει περιοχές Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας έχουν μικρές πιθανότητες τοποθέτησης ως ωρομίσθιοι.

Ε-Mail επικοινωνίας:
info@deutsch.gr

18.08.2007 Καλούνται οι παρακάτω συνάδελφοι να προσέλθουν άμεσα στη Δ/νση ή στο Γραφείο Β/θμιας Εκπ/σης όπου υποβλήθηκε η αίτησή τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διόρθωση σφαλμάτων σύμφωνα με την οδηγία της αμέσως παρακάτω ανακοίνωσης (14.08.2007):

KAMBITSIS HETZEL ULRIKE
ΑΙΒΑΛΙΩΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΑΛΧΑΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ
ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΒΑΓΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΒΑΚΑΛΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
ΒΕΛΛΗ-ΚΟΣΜΑ ΑΝΘΗ
ΒΕΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΒΙΤΣΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΒΛΑΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΖΑΠΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΖΑΧΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΕΛΠΕΡΗ ΙΡΙΣ
ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΡΙΚΟΡΙΑΝ ΓΕΡΑΝ
ΚΥΛΛΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΚΥΜΙΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΛΕΚΑΚΟΥ ΙΟΛΗ
ΛΙΩΡΤΖΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΜΑΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΑΚΡΗ ΑΝΝΑ
ΜΑΛΙΣΙΟΒΑ ΕΛΕΝΗ
ΜΙΣΗΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΟΣΚΟΦΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ
ΜΟΥΤΣΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ
ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΟΝΤΙΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΟΥΤΙΔΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΝΤΟΒΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΑΚΟΥΛΙΕΡΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
ΠΑΝΤΑΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΞΙΝΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΠΑΡΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΟΜΜΕΡΦΕΛΝΤ ΚΕΡΣΤΙΝ
ΤΕΓΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
ΤΣΑΓΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΙΑΜΑΝΤΗ ΑΝΝΑ
ΤΣΙΟΤΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΤΣΙΡΝΕΡ ΚΟΡΝΗΛΙΑ
ΦΑΜΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΡΑΓΚΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΧΑΣΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
ΧΩΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

14.08.2007 To Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης επικοινώνησε με το Τμήμα Διορισμών του Υπουργείου Παιδείας, σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργείται στους Πίνακες Αναπληρωτών και Μηδενικής Προϋπηρεσίας από τη μη προσθήκη μορίων ΑΣΕΠ 2006 σε αρκετούς συναδέλφους.
Από το Υπουργείο Παιδείας διευκρινίστηκε ότι οι πίνακες που αναρτήθηκαν χθες δεν αποτελούν την τελική έκδοση, γιατί από αυτούς δεν έχουν αφαιρεθεί οι 198 συνάδελφοι που θα διοριστούν την άλλη εβδομάδα μέσω του Πίνακα Διοριστέων του ΑΣΕΠ.
Οι συνάδελφοι των οποίων τα μόρια από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2006 δεν έχουν περαστεί καλούνται να απευθυνθoύν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και να ζητήσουν να γίνει σύνδεση (ενεργοποίηση) του φακέλου τους με τα μόρια του ΑΣΕΠ 2006.

Σύμφωνα με τα στελέχη του Τμήματος Διορισμών νέοι Πίνακες Αναπληρωτών και Μηδενικής Προϋπηρεσίας, θα αναρτηθούν μετά τους διορισμούς των συναδέλφων από τον ΑΣΕΠ 2006.
Επισημαίνεται επίσης ότι στους πίνακες αναπληρωτών προσμετρώνται μόνο τα μόρια από το Βαθμό της Γραπτής Εξέτασης, π.χ. αν κάποιος έχει Μέσο Όρο στη Γραπτή Εξέταση 65 μόρια, προσμετρώνται στον Πίνακα Αναπληρωτών όσα μόρια είναι πάνω από τη βαθμολογική βάση (55), δηλαδή 10 μόρια. Οι προσαυξήσεις από το βαθμό πτυχίου, τα μεταπτυχιακά κλπ. δεν προσμετρώνται.

13.08.2007 Ο ισχύων Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ07 συμπεριλαμβάνει και τα μόρια ΑΣΕΠ 2006 και έχουν αφαιρεθεί οι 185 συνάδελφοι που διορίστηκαν με τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών. Η τρίτη μορφή των Πινάκων Αναπληρωτών και Μηδενικής Προϋπηρεσίας ΠΕ07 που δημοσιεύει το ΥΠΕΠΘ για φέτος παρουσιάζει αρκετά σφάλματα όσον αφορά την προσθήκη μορίων ΑΣΕΠ 2006. Εφιστάται η προσοχή των συναδέλφων!