DaF in Griechenland

Mitglied Werden!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

7η Ημερίδα Διδακτικής, 01.06.2019: Διδάσκοντας τη γραμματική αλλιώς/Grammatik im DaF-Unterricht mal anders

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το Goethe-Institut Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 7η Ημερίδα Διδακτικής με θέμα: Διδάσκοντας τη γραμματική αλλιώς/Grammatik im DaF-Unterricht mal anders.

Τόπος: Αμφιθέατρο Ι του ΚΕ.Δ.Ε.Α. (κόκκινο κτίριο, δίπλα στη Φοιτητική Λέσχη), οδός 3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη Α.Π.Θ.

Ημέρα: Σάββατο, 01.06.2019, ώρα 10.30-16.00

Η Ημερίδα αποσκοπεί στη σύνδεση θεωρίας και πράξης, στην παρουσίαση καινοτόμων δράσεων και επιστημονικών θεωριών, καθώς και στη σύνδεση της Τριτοβάθμιας με τις άλλες βαθμίδες εκπαίδευσης. Θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι προσκεκλημένοι ομιλητές: ProfemDrLudger Hoffmann (TU Dortmund) και Maik Walter (Direktor der Gilberto-Bosques-Volkshochschule Berlin).

Η είσοδος στην Ημερίδα είναι ελεύθερη με απλή δήλωση συμμετοχής στο: http://daf-praktikum.del.auth.gr/reg/  

Το πρόγραμμα και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο: http://daf-praktikum.del.auth.gr/ekdhloseis/7h-hmerida-didaktikis-2019  

Πρόσκληση

Αφίσα

Πρόγραμμα